Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä tämä on?

Tämän sivuston tarkoitus on koota ideoita, mitä kaikkea voi vallitsevasta koronapandemiasta huolimatta tehdä ja auttaa samalla paikallisia yrittäjiä.

Maailmassa vallitseva koronapandemia on erittäin iso haaste myös kaikille yrittäjille. Suomeen julistettiin poikkeusolot. Siihen liittyvät toimenpiteet ja rajoitukset johtavat käytännössä monesti siihen, että muuten hyvin kannattavien yritysten myynti romahtaa ja yrittäjien kassa kuivuu, kun kulut juoksevat siitä huolimatta.

Näinä aikoina on kuitenkin hyvä muistaa, että elämä jatkuu. Emme tiedä, puhummeko viikoista vai kuukausista, mutta on lähdettävä siitä, että jossain vaiheessa arkemme palaa normaaliksi. Nyt on oiva hetki tehdä kaikkia niitä asioita, joihin ei aikaisemmin riittänyt aikaa. Samalla voit jeesata tämän maan yrittäjiä läpi erittäin haastavia olosuhteita ostamalla heidän tällä sivulla julkaistuja tuotteita ja palveluita nyt eikä vasta muutaman kuukauden päästä. Tämä voi olla ratkaiseva teko yritysten pärjäämisen kannalta.

Pysykää terveinä sekä paranemisia kaikille koronaa sairastaville.

Terkuin

Imatran Seudun Kehitysyhtiön tiimi 💚

Mitä tämä maksaa?

Karanteenikauppa.fi on Imatran Seudun Kehitysyhtiön tarjoama maksuton palvelu. Voit vapaasti julkaista ideoita, tuotteita ja palveluita, kuitenkin noudattaen meidän yhteisiä pelisääntöjä ja käyttöehtoja. Pääset tutustumaan niihin tässä.

Ketkä kaikki saavat julkaista ideoita, tuotteita ja palveluita?

Karanteenikauppa.fi on käytettävissä kaikille Suomessa toimiville yrittäjille.

Miksi siellä sun täällä näkee vielä englanninkielisiä sanoja?

Karanteenikauppa.fi on pystytetty parissa päivässä, ja sivustoa kehitetään parhaillaan 🙂

Minulla on idea, tuote tai palvelu. Miten voin julkaista sen?

 1. Jos ei sinulla vielä ole käyttäjätunnuksia, pääset tästä luomaan ne.
 2. Saat vahvistuslinkin sähköpostiisi. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansio. Klikkaa sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä tai kopioi se selaimen osoiteriville.
 3. Nyt pääset kirjautumaan ja julkaisemaan ilmoituksia tällä sivulla.
 4. Keksi idealle, palvelulle tai tuotteelle otsikko, joka vastaa kysymykseen "Mitä voin tehdä?".
  Hyviä otsikoita ovat esimerkiksi:
  - "Lue hyvä kirja - Katso tästä meidän kirjakaupan vinkit tälle viikolle!"
  - "Nauti karanteenista kerman kanssa - meiltä kakut kotiin toimitettuina"
 5. Käytä laadukasta kuvaa niin erotut paremmin!
 6. Huomaathan, ettei ilmoitukset näy heti, koska niitä tarkistetaan ensin.
 7. Vinkki: Päivitä myös kauppasi yhteystiedot, profiilikuvat yms.

Voinko tätä kautta myös maksaa?

Kehitysyhtiönä meillä ei ole valitettavasi mahdollisuutta toimia maksujen välittäjänä. Maksutapahtumat suoritetaan yritysten omien sivustojen ja tarjousten kautta. Tämän sivuston tarkoitus on koota ideoita, mitä kaikkea voi vallitsevasta koronapandemiasta huolimatta tehdä. Samalla autat paikallisia yrityksiä.

Mikä on KEHY?

Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy vastaa Imatran, Rautjärven ja Ruokolahden kuntien aloittavien ja toimivien yritysten neuvonnasta, elinkeinopoliittisten projektien toteuttamisesta ja rahoituksesta sekä yhtiöjärjestyksen mukaisten muiden palveluiden järjestämisestä yhtiön toimialueella.

Karanteenikauppa.fi -palvelu on yksi keino, jolla haluamme auttaa paikallisia yrittäjiä.